Despre noi

Daria Special se nastea in 2005 din dorinta de a darui momente speciale celor ce cu emotie alegeau sa isi inceapa viata impreuna.

Am crezut atunci ca fiecare poveste de dragoste este unica si ca ceea ce trebuie sa rezulte din fiecare eveniment sunt stari si emotii pe care protagonistii si invitatii lor  sa le poarte cu ei, pentru tot restul vietii. Fara reguli, fara clisee, fara tipare. Doar povesti unice, irepetabile. Asta a fost defapt ideea pe care am avut-o de la bun inceput: de a contura evenimente care sa nu iti dea sentimentul de deja vu. Un soi de atelier care isi lua angajamentul de fiecare data de a croi evenimente pe masura asteptarilor voastre. De fapt peste asteptarile voastre.

Au urmat ani de perfectionare in domeniul floristicii si putem afirma cu bucurie ca astazi suntem unul dintre cele mai apreciate si creative ateliere floristice si concept de evenimente.

Stim ce inseamna rigurozitatea respectarii unor promisiuni dar si cand sa fim flexibili prentru ca intreg procesul organizarii sa fie unul placut si care sa ofere sentimentul de siguranta si de incredere ca lucrurile sunt pe fagasul cel bun. Am simtit acest lucru permanent si ni s-a confirmat cu fiecare eveniment pe care l-am finalizat cu succes. Testimoniale

Deoarece de-a lungul anilor am cunoscut profesionisti ai domeniului, oameni cu care impartasim aceleasi valori si alaturi de care putem duce la bun sfarsit proiecte speciale,  a luat nastere in mod cum nu se poate mai firesc si serviciul de wedding planning.

Contacteaza-ne si afla ce anume va face evenimentul pe care il pregatesti, special!

Echipa

In spatele fiecarui eveniment se ascund zeci si sute de ore de planificare, liste nesfarsite cu lucruri de facut, camioane intregi cu flori pe care, peste noapte ( ad litteram), trebuie sa le transformi in aranjamente spectaculoase; probleme care inevitabil apar si pe care trebuie sa le rezolvi cat ai spune … nunta.

Insa nimic nu ar prinde contur fara ECHIPA. Fara OAMENI. Rapizi si organizati, visatori si meticulosi, tehnici si cu ochii mereu pe ceas, atenti la detalii, obsedati de control si perfectiune ( bine, nu eu, altcineva J ) dar toti avand aceeasi credinta: ca NU “merge si asa”.

Ca indiferent cate evenimente am avea de organizat , toate sunt THE ONE.
Si ca misiunea noastra este aceea de a da 100% si putin peste din CUNOSTINTE, EXPERIENTA, RABDARE, CREATIVITATE si … EMPATIE.
Pentru un eveniment irepetabil.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this