ELEMENTELE LOGISTICE DE BAZA vor da cu siguranta un aer spectaculos evenimentului: scaune Chiavari, scaune Chamelleon, scaune Whasington, mese Whasington, masa prezidiu in forma de PIAN, mese de cocktail, incalzitoare de terasa, umbrele, farfurii suport, tacamuri, fete de masa mate in culori diferite, servete, décor scaune.

ARANJAMENTELE FLORALE reprezinta piesa centrala in decorul meselor invitatilor:  vase transparente de sticla, structuri metalice moderne, copaci de mushi de pamant, candelabre contemporane cu eprubete, suporti vintage, sfesnice, vase traditionale romanesti, toate adunate de-a lungul anilor pentru a da nastere unei multimi infinite de concepte.

ACCESORIILE TEMATICE Pentru completarea tematicilor colectia noastra numara atat piese vechi autentice cat si piese contemporane: calesti, castele si coroane pentru teme regale, de poveste. Patefoane, piane, viori si note muzicale pentru temele ghidate de sunetul…iubirii. Sticle vechi de parfum, telefoane din alte timpuri, masini vechi de scris, oglinzi de cristal, aparate vechi de fotografiat, balante, calimare, masini de epoca si jobene ce pot reinvia intr-o clipa parfumul anilor trecuti. Si nu in ultimul rand, saboti olandezi, papusele Matrioska, balalaika, ceramica portugheza, narghilele, masti venetiene, darabane, castaniete  si multe alte suveniruri care vor face din nuntile cu tematica travel, o calatorie plina de aventura si culoare. Cu ajutorul lor combinatiile sunt nesfarsite si se termina doar acolo unde nici imaginatia nu mai poate patrunde.

PHOTOCORNERUL este unul dintre elementele nelipsite ale unui eveniment. Nu doar ca are un impact vizual deosebit insa va reprezenta un punct de atractie pentru invitatii care isi vor crea amintiri de neuitat. Un colt de gradina, o straduta insorita din Santorini, o galaxie indepartate, un panou cu amintiri din vremurile trecute sau o calatorie cu balonul cu aer cald – toate innobilate de aranjamente florale spectaculoase. Adaugati cateva propsuri tematice  cu mesaje personalizate si spuneti …cheeeese!

CUNUNIILE CIVILE, RELIGIOASE SAU UMANISTE IN AER LIBER sunt apreciate din ce in ce mai mult nu doar de catre cei care isi doresc un cadru spectaculos si relaxat, dar si de cei ce prefera sa adune toate momentele esentiale intr-un singur loc, pentru a scapa de alergatura dintr-un loc in altul al orasului. Incepand cu arcada care va decora spatiul, scaunele chiavari, covorul alb, aranjamentele florale sau masa oficiantului, toate sunt elemente pe care le vom imbina armonios urmand conceptul deja stabilit. Suportul tehnic pentru sonorizare este recomandat. Un cvartet de coarde, un saxofonist sau poate un violonist, pot face ca drumul spre altarul din inima naturii sa trezeasca cele mai frumoase emotii. Iar momentul in care va uniti inimile pentru totdeauna sa fie unul perfect!

Viziteaza PORTOFOLIUL pentru a vedea toate aceste elemente integrate!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this